Rezervacije
+385 (0)1 2080 000
hoteleast@antunovic.hr
Promijeni/Otkaži rezervaciju

ANTUNOVIĆ HOTEL EAST

Antunović Hotel East, smješten na istočnom ulazu u grad Zagreb, otvoren je 1993. godine, a početkom 2020. godine kompletno je renoviran i ponovno otvoren za goste.

Nakon kompletne rekonstrukcije, hotel raspolaže s 49 kompletno renoviranih, moderno opremljenih soba. Uz nove sobe, gostima je na raspolaganju renovirani restoran i caffe bar kao i moderna i inovativna dvorana za svadbene svečanosti odnosno sve vrste privatnih i poslovnih događanja. Dvorana ima mogućnost pregrađivanja, bojanja prostora u željenu nijansu, modernu multimedijalnu opremu, veliko predvorje za doček gostiju, stolce i stolovi s mogućnošću presvlačenja te sve potrebno za održavanje velikih svečanosti.


ANTUNOVIĆ TA d.o.o.

Tvrtka Antunović TA d. o. o. sastoji se od 3 hotela u 3 centra Antunović u 3 mjesta: Zagreb u Hrvatskoj te Brčko i Orašje u Bosni i Hercegovini. U sklopu svakog centra nalaze se i benzinske postaje (www.ags.hr).

Vlasnik Antunović TA d.o.o. i predsjednik uprave je gospodin Tomislav Antunović čiji poduzetnički maraton traje preko 5 desetljeća. Sve je krenulo još 1968. s malom tvrtkom za građevinske djelatnosti, otvaranjem prve privatne benzinske postaje 1988. u Brčkom, do osnivanja tvrtke Antunović TA d.o.o. 1992. u Zagrebu.

Naša misija: Izgradnja originalne poslovne kulture u hotelijersko-ugostiteljskom poslovanju koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu, entuzijazmu i ljubavi naših djelatnika prema turizmu.


KONTAKT

Antunović EAST d.o.o.
Kobiljačka cesta 102/2, HR - 10361 Sesvete - Kraljevec
Tel.: +385 (0)1 2080 000 | E-mail: uprava@antunovic.hr


POSAO 

Želite li postati dio Antunović tima? Molimo da svoj životopis pošaljete na mail: posao@antunovic.hr